PEDICURE aan huis Houten. De ambulante pedicure in Houten die graag naar u toe komt!

 

Tarieven

 Kennismakingsbehandeling (eenmalig)                       €40,-

Voor elke nieuwe klant plan ik als eerste behandeling de kennismakingsbehandeling in. Tijdens deze kennismakingsbehandeling inventariseer ik uw voeten en eventuele klachten. Naar aanleiding van deze intake, wordt het behandelplan bepaald en kan ik u adviseren welke van de onderstaande behandelingen u de volgende keer nodig heeft. Elke behandeling wordt op maat geconfigureerd en op uw wensen samengesteld. Geen basisbehandeling is daarom hetzelfde. De ene persoon heeft namelijk meer tijd nodig om eelt te verwijderen, terwijl de volgende klant meer aandacht besteed wilt hebben aan de teennagels. Of wellicht heeft u geen voetproblemen, maar wilt u enkel een korte deelbehandeling ter ontspanning, of ter voorbereiding op uw vakantie.


Basisbehandeling €40,- 

Tijdens de kennismakingsbehandeling wordt samen met u bepaald waaruit de basisbehandeling bestaat. Deze kan, afhankelijk van uw voeten, bestaan uit een aantal van de volgende onderdelen:

·        Behandelen van de nagels en van de nagelomgeving

·        Verwijderen van eelt

·        Verwijderen van eventuele likdoorn(s)

·        Behandelen van een ingegroeide nagel

·        Behandelen van kloven

·        Behandelen van eventuele mycose nagels (kalk- /schimmelnagels)

·        Uit dunnen verdikte nagels 

·        De behandeling wordt standaard afgesloten met voetverzorging


Deelbehandeling €30,-

Een deelbehandeling wordt meestal geadviseerd bij voeten met weinig problemen. Dit is een kortere behandeling, waarbij de nadruk ligt op een ontspannende behandeling en het vertroetelen van uw voeten met het inmasseren van verzachtende voetverzorging. Daarnaast kunt u kiezen voor het laten polijsten van uw teennagels, zodat ze er zelfs zonder nagellak stralend uit zien, of voor het zacht maken van uw hakken bij weinig eelt. Uw voeten zullen na deze behandeling weer heerlijk zacht aanvoelen.


Uitgebreide behandeling vanaf €50,-*

Indien tijdens de kennismakingsbehandeling vastgesteld wordt dat uw voeten niet volledig behandeld kunnen worden in de basisbehandeling, dan kunt u kiezen voor de uitgebreide behandeling. Tijdens de uitgebreide behandeling kan meer tijd besteed worden aan uw probleemzones.

*Tijdens de kennismakingsbehandeling wordt met u besproken wat er behandeld kan worden in de uitgebreide behandeling. U krijgt een behandelplan op maat en de exacte prijs wordt vooraf met u besproken. 


Korte probleembehandeling €30,-

Heeft u geen tijd voor een basisbehandeling, maar wel last van uw voeten en een probleem die snel aandacht vergt, dan kunt u kiezen voor een korte probleembehandeling. Tijdens deze behandeling wordt slechts 1 behandeling aangepakt. Deze behandeling duurt maximaal 15 minuten. De volgende problemen komen in aanmerking voor deze probleembehandeling:

·        1 ingegroeide teennagel

·        1 likdoorn

 

Cadeaubonnen

Bij Pedicure aan huis Houten. kunt u tevens cadeaubonnen bestellen. Leuk om cadeau te geven. U bepaalt zelf het bedrag dat u op de cadeaubon wilt zetten (vanaf €10,-). De ontvanger van de cadeaubon krijgt het bedrag dat op de cadeaubon staat als korting op hun behandeling, of korting op producten. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten. Om een cadeaubon te bestellen, klikt u hier Contact

Genoemde prijzen zijn enkel geldig bij bezoeken aan huis in Houten in de provincie Utrecht. 

 


 U kunt met uw pinpas betalen.